Service

Hoe kunnen we je helpen?

Met onze producten

Vissen in Arctische wateren of boren onder de meest ruwe omstandigheden? Wij hebben de middelen voor de meest uiteenlopende en uitdagende situaties.
Oliehandel Klaas de Boer B.V. levert in havens wereldwijd de beste brandstoffen, smeermiddelen en chemicaliën voor elke klus. Dat doen we met de service die daarbij past en tegen de meest gunstige prijzen.

 

Met onze service

Oliehandel Klaas de Boer B.V. onderhoudt nauwe banden met alle grote olieproducenten. Wanneer nodig leveren we rechtstreeks vanaf de raffinaderijen, waar u ook ligt. En met onze ruime opslag van smeermiddelen op meerdere locaties, kunnen we altijd snel leveren, zowel in vaten als in bulk.

Met onze uitmuntende crew

Met hun jarenlange ervaring, weten onze 40 medewerkers precies wie onze klanten zijn. Ze kennen de verschillende branches en weten wat daar nodig is. Ze weten hoe hoog de lat ligt en presteren op het hoogste niveau in de industrie. We zijn TMSA gecertificeerd. Onze teamleden, met allemaal hun eigen deskundigheid, zijn trots op wat ze doen

Met onze prijzen

Dankzij onze efficiënte set-up, het feit dat we onze barges en opslag volledig in eigen beheer hebben en natuurlijk dankzij ons toegewijde personeel, kunnen we de hoogste kwaliteit bieden tegen de scherpste prijzen. Daarbij hanteren we flexibele prijsformules en indien nodig flexibele betalingsvoorwaarden.

DOWNLOADS DATASHEETS | ALGEMENE VOORWAARDEN

STANDARD PRODUCT DATA SHEETS EN590 | DMA 0,86 | DMA 0,89

Neem contact met ons op.

Copyright Oliehandel Klaas de Boer B.V. 2016 | All rechten voorbehouden

Vormgeving 1609bold